Μέθοδος Evivios

Η απώλεια περιττών κιλών είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα, αφού τα ποσοστά της παχυσαρκίας αυξάνονται. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την πολύωρη καθιστική εργασία και την κατανάλωση γρήγορου φαγητού συμβάλλει στην αύξηση βάρους, η οποία μπορεί εύκολα να οδηγήσει στο φαινόμενο της παχυσαρκίας. Η μέθοδος Evivios είναι μια πολλά υποσχόμενη μέθοδος για την άμεση και πάνω απ’ όλα ασφαλή απώλεια κιλών.

Τι είναι η μέθοδος Evivios;

H μέθοδος Evivios αποτελεί ένα ιατρικό πρόγραμμα ρύθμισης βάρους και απώλειας κιλών, το οποίο φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο. Η επιτυχία του οφείλεται στο γεγονός ότι ενσωματώνει όλες αυτές τις παραμέτρους που έχουν δείξει ότι αποδίδουν στη ρύθμιση και στην απώλεια βάρους. Σε όλη αυτή την προσπάθεια απώλειας βάρους ο ασθενής επιβλέπεται από μια έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, γεγονός που καθιστά την όλη προσπάθεια απόλυτα εξατομικευμένη.

Σε ποιους απευθύνεται η συγκεκριμένη μέθοδος;

Η συγκεκριμένη μέθοδος απώλειας βάρους είναι κατάλληλη για όλους τους ασθενείς που επιθυμούν απώλεια κιλών με ασφάλεια. Επιπροσθέτως, είναι αποτελεσματική και σε παχύσαρκα άτομα, με ή χωρίς μεταβολικά νοσήματα. Τέλος, η μέθοδος Εvivios μπορεί να εφαρμοστεί και σε άτομα χωρίς προβλήματα βάρους. Ειδικότερα, το συγκεκριμένο ιατρικό πρόγραμμα μπορούν να το ακολουθήσουν και ασθενείς που ενδιαφέρονται απλώς για τη βελτίωση της διατροφής τους.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος Evivios;

Η μέθοδος Evivios αποτελείται από συγκεκριμένες φάσεις που στοχεύουν στην επίτευξη ιδανικού σωματικού βάρους, διασφαλίζοντας στο 100% την κάλυψη των αναγκών του οργανισμού. Οι φάσεις είναι απόλυτα εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, παρέχοντας τη βέλτιστη πρόσληψη των αναγκαίων θρεπτικών συστατικών. Επίσης, τα στάδια του προγράμματος σχεδιάζονται βάσει του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς. Οι ασθενείς μεταβαίνουν ομαλά από το ένα στάδιο στο άλλο και καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση, λαμβάνοντας ειδική διατροφική εκπαίδευση.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα Evivios

Τα προϊόντα Εvivios είναι σχεδιασμένα κατάλληλα για την εφαρμογή της μεθόδου. Πιο συγκεκριμένα, δομούν μια κετογονική διατροφή (VLCKD) χαμηλών θερμίδων, με λίγους υδατάνθρακες και χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο. Έτσι, ο οργανισμός λαμβάνει τις απαραίτητες πρωτεΐνες, μειώνοντας σημαντικά την πρόσληψη σακχάρων και λιπαρών.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου Evivios;

Το βασικότερο πλεονέκτημα της μεθόδου Evivios είναι ότι είναι απόλυτα εξατομικευμένη στις ανάγκες του ασθενούς. Η απόλυτη εξατομίκευση του διαιτολογίου επιτυγχάνεται λαμβάνοντας υπόψιν τους παρακάτω παράγοντες:

  • Ατομικό ιστορικό ασθενούς
  • Καθημερινός τρόπος ζωής
  • Κίνητρο απώλειας κιλών ή βελτίωσης διατροφής

Η κλινική εξέταση ακολουθείται από μια λεπτομερή ανάλυση σύνθεσης σώματος με ειδικό λιπομετρητή. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω συμβάλλει στην απόλυτη εξατομίκευση του διαιτολογίου του κάθε ασθενούς, αλλά και στη βέλτιστη υποστήριξη του οργανισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Επίσης, μεταξύ των πλεονεκτημάτων τις μεθόδου είναι τα παρακάτω:

  • Άμεσα ορατά αποτελέσματα (1η ή 2η φάση)
  • Τα προϊόντα Εvivios δε χρειάζονται ζύγισμα.
  • Τα προϊόντα Εvivios(γλυκά και αλμυρά) είναι πολύ γευστικά.
  • Τα προϊόντα Εvivios μπορούν να συνδυαστούν με απλά γεύματα, στοχεύοντας στην απόκτηση διατροφικής παιδείας.
  • Η απώλεια βάρους πραγματοποιείται χωρίς να καταπονείται ο οργανισμός ούτε στο ελάχιστο.
  • Ακόμη και μετά τη θεραπεία οι ασθενείς διατηρούν τις καλές διατροφικές τους συνήθειες, επιτυγχάνοντας έτσι τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Εμπιστευτείτε τους ενδοκρινολόγους του κέντρου μας Premedicare για να λάβετε ένα εξατομικευμένο πλάνο επαναφοράς του μεταβολισμού σας. Οι ιατροί του ενδοκρινολογικού μας τμήματος είναι πλήρως εξειδικευμένοι στην απώλεια περιττών κιλών, εφαρμόζοντας ασφαλείς μεθόδους. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μέθοδο Evivios.