Παιδιατρικό Τμήμα | Παιδίατρος Αγία Παρασκευή

Ο παιδίατρος είναι σημαντικός για την προστασία και την προαγωγή της υγείας των παιδιών, από την γέννηση έως την εφηβεία τους, καθώς και για την υποστήριξη των γονέων στην ανατροφή των παιδιών τους.
Ανάλογα με τις ανάγκες και την εξειδίκευσή του, μπορεί να προσφέρει την βασική ιατρική του φροντίδα, συμπεριλαμβανομένων εξετάσεων ρουτίνας, εμβολιασμούς, και αγωγές για κοινές παιδικές παθήσεις, όπως λοιμώξεις , αλλεργίες και χρόνιες παθήσεις.
Επίσης, οι παιδίατροι παρέχουν συμβουλές σε γονείς σχετικά με την διατροφή, την ανάπτυξη την αγωγή και την ασφάλεια των παιδιών τους.

Το πολυιατρείο PREMEDI-CARE που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, έχει ως στόχο καθημερινά να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας. Απαρτίζεται από διαφορετικές ειδικότητες και τα ανάλογα ιατρικά τμήματα. Ένα από αυτά είναι και το Παιδιατρικό Τμήμα, το οποίο στελεχώνουν έμπειροι Παιδίατροι και ειδικευμένο προσωπικό. Ο ιατρός Παιδίατρος προάγει και προστατεύει την υγεία των παιδιών. Προσφέρει τις αναγκαίες εξετάσεις, εμβολιασμούς, αγωγές αλλά και συμβουλές στους γονείς σχετικά με την διατροφή, την ανάπτυξη και την ασφάλεια των παιδιών.