Ρύθμιση Βάρους με την μέθοδο EVIVIOS

Η μέθοδος EVIVIOS είναι ένα ιατρικό πρόγραμμα ρύθμισης βάρους το οποίο ενσωματώνει πλήθος παραμέτρων, που αποδεδειγμένα αυξάνουν την αποτελεσματικότητα μιας θεραπευτικής παρέμβασης για την παχυσαρκία, όπως η διατροφική εκπαίδευση, η απαραίτητη εξατομίκευση βάσει του ιατρικού ιστορικού αλλά και η μακροπρόθεσμη ιατρική παρακολούθηση.

Η EVIVIOS Μed είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει μια νέα μέθοδο για τη ρύθμιση και τη διαχείριση του σωματικού βάρους στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς.

Η μέθοδοςEVIVIOS υπερέχει από κάθε άλλη μέθοδο ρύθμισης βάρους, καθώς συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των ειδών δίαιτας που βρίσκονται στο επίκεντρο των κλινικών μελετών και αφορούν τη θεραπεία της παχυσαρκίας και των συνοδών νοσημάτων.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος EVIVIOS

Αποτελείται από  ειδικά σχεδιασμένες φάσεις που έχουν στόχο την επίτευξη ιδανικού σωματικού βάρους και χρόνιας καλής υγείας, ενώ παράλληλα παρέχουν την απαιτούμενη διατροφική εκπαίδευση.

Οι  φάσεις της μεθόδου EVIVIOSέχουν προσαρμοστεί ώστε να παρέχουν τη βέλτιστη πρόσληψη πρωτεΐνης και θρεπτικών συστατικών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ανθρώπινου οργανισμού.

Για κάθε φάση της μεθόδου έχει επιλεχθεί το κατάλληλο είδος διατροφικού πλάνου με βάση τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει ως μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος απώλειας βάρους.

Διασφαλίζει την κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε πρωτεΐνη & θρεπτικά συστατικά με στόχο την προστασία της μυϊκής μάζας και τη βέλτιστη θρέψη .

Τα προϊόντα EVIVIOS

Τα προϊόντα EVIVIOS είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δομούν σωστά μια χαμηλών θερμίδων κετογονική διατροφή (VLCKD) αλλά και μια διατροφή χαμηλών υδατανθράκων και χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου.

Συμβάλουν στην επαρκή κάλυψη των αναγκών του οργανισμού σε πρωτεΐνες χωρίς να αυξάνουν σημαντικά την πρόσληψη σακχάρων και λιπαρών.

Προσφέρουν, πέρα από την υψηλή διατροφική τους αξία, γευστική εξατομίκευση με μεγάλη γκάμα σε γλυκά και αλμυρά. Μια διατροφή που είναι ευχάριστη, απολαυστική και εύκολη στην εφαρμογή έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνει τη “συμμόρφωση” στις διατροφικές οδηγίες και συνεπώς να αυξάνει την αποτελεσματικότητα!